Bedste restauranter Tenerife

Top 10 bedste restauranter

Tenerife er meget mere end godt vejr, skønne badestrande og flot natur. Tenerife byder også på et væld af gode restauranter, der serverer mad fra stort set alle verdenshjørner – men uden at glemme det traditionelle kanariske køkken. Lad dig inspirere af vores bud på de bedste restauranter på Tenerife, og skriv meget gerne en kommentar om dine gode restaurantoplevelser på Tenerife.

El Rincón de Juan Carlos Tak til @matoses for at dele dette billede fra El Rincón de Juan Carlos.

Nr. 1: El Rincon de Juan Carloswebsite
Michelin-restauranten El Rincón de Juan Carlos har igennem mange år været den bedste restaurant i feriebyen Los Gigantes, og blandt de bedste restauranter på Tenerife. Chefkokken Juan Carlos er tidligere kåret til den næstbedste kok i hele Spanien, og sammen med sit team tilbereder han kulinariske oplevelser på højt internationalt niveau. Restauranten har kun plads til 30 gæster – så bestil i god tid!

KabukiTak til @matoses for at dele dette billede fra Kabuki.

Nr. 2: Kabuki
Michelin-restauranten Kabuki ligger på Tenerifes vestkyst i udkanten af byen Playa San Juan. Restauranten har til huse i luksushotellet Ritz-Carlton Abama, men alle er velkomne i restauranten. Maden er en yderst vellykket fusion af japansk og vestlig mad, men også med referencer til det traditionelle kanariske køkken. Bordbestilling er nødvendig.

KazanTak til @anamaria_tenerife for at dele dette billede fra Kazan.

Kazanwebsite
Michelin-restauranten Kazan ligger i hjertet af Tenerifes hovedstad, Santa Cruz. Restauranten er gennemført i japansk stil, og det afspejler sig tydeligt på menukortet med sushi og andre japanske specialiteter. Madens æstetiske udtryk er på højt internationalt niveau.

Tak til @larena53 for at dele dette billede fra LArena53.

LArena53website
LArena53 ligger i nærheden af Puerto de la Cruz. Indtil 2017 hed restauranten Lucas Maes, som samtidig var navnet på den belgiske chefkok. Han har nu overladt køkkenet til Susana Gallardo (billedet ovenover), men maden er på samme høje niveau. Menuen er varieret, men fokus er på nyfortolkninger af det traditionelle kanariske køkken.

El Cinewebsite
El Cine i feriebyen Los Cristianos ligner på ingen måder en toprestaurant. Den ligger udendørs i en lille sidegade, møblerne er af plastik og priserne er meget fornuftige. Men tag ikke fejl, for i mere end 25 år har El Cine begejstret sine gæster med traditionel kanarisk mad i topkvalitet. Specialiteterne er papas arrugadas med mojo, blæksprutte og friskfanget fisk. Forvent at stå i kø i et godt stykke tid…

Los RoquesTak til @thelittlesthomebrew for at dele dette billede fra Los Roques.

Los Roqueswebsite
Los Roques ligger I den lille havneby Los Abrigos på sydkysten af Tenerife. Køkkenet serverer internationale retter med fokus på lokale råvarer, ikke mindst friskfanget fisk og grøntsager. Fra restauranten er der en flot udsigt over byens lille havn og Atlanterhavet.

Guaydil
Guaydil ligger i byen San Cristóbal de La Laguna nogle kilometer vest for hovedstaden Santa Cruz. Det er en flot og moderne restaurant med udsøgt international mad. Restauranten er kendt for sine gode steaks, der kan serveres med ostedippen almogrote, som produceres på naboøen La Comera.

The Oriental Monkeywebsite
The Oriental Monkey er Tenerifes mest trendy restaurant, og uden tvivl den bedste restaurant i feriebyen Playa de las Americas. Køkkenchefen er stjernekokken Nacho Hernandez og hans køkkenteam tilbereder asiatisk/japansk inspireret mad af højeste kvalitet. Forvent et utraditionelt restaurantbesøg med fancy interiør og 3D-projektioner af lyserøde sommerfugle og svømmende fisk!

OteloTak til @iiambhamzkieee for at dele dette billede fra Otelo.

Otelowebsite
Otelo ligger i byen Adeje, der ligger et par kilometer nordøst for feriebyen Costa Adeje. Fra restauranten er der en fantastisk udsigt til bjergene Barranco Del Infierno. Menuen byder på ægte kanariske specialiteter, ikke mindst den sprøde hvidløgskylling pollo al ajillo og salmorejo med kanin. Mad og udsigt på højt niveau.

Monte Christo
Monte Christo er den bedste restaurant i feriebyen Coste Adeje, og måske endda den bedste italienske restaurant på hele Tenerife. Interiøret er elegant, og restauranten har et dejligt udendørs område med et lille springvand. Restauranten oversvømmes med gode anmeldelser på rejsewebsitet TripAdvisor.