Playa del Duque

Costa Adeje

Costa Adeje ligger på sydvestkysten af Tenerife, og efter nogle år med kraftigt vokseværk er den nu vokset sammen med nabobyen Playa de las Americas.

Store dele af Costa Adeje er nybygget, og det er lykkedes at skabe en pæn og lidt eksklusiv ferieby. Det ses tydeligt på luksushoteller som Bahia del Duque og Sheraton La Caleta, men det smitter også af på f.eks. butikker og restauranter. I den nordlige del af byen ligger det flotte butikscenter Centro Comercial Plaza del Duque, der ligger i midten af Tenerifes største rundkørsel.

All inclusive hotellet Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et populært familiehotel lige ved havet, som får gode anmeldelser af sine gæster.

Plaza del Duque

Strande i Costa Adeje
Der er tre gode strande i Costa Adeje, og der er kun kort afstand imellem dem. I midten ligger den største af strandene, Playa Fañabé (billedet nedenfor). En langstrakt sandstrand med alle faciliteter, herunder et væld af vandsportsaktiviteter. Bag stranden løber en strandpromenade i flere etager med et utal af restauranter, caféer, barer og butikker.

Playa Fañabé

Den næststørste strand i Costa Adeje er Playa del Duque. El meget flot sandstrand i byens nordlige del, og også her er der alle faciliteter.

Den tredje strand, Playa la Pinta (billedet nedenfor), ligger ved siden af havnen i byens sydlige del. Denne strand er bedst beskyttet mod bølger, og ude i vandet er der en masse store legeredskaber.

Playa la Pinta

Restauranter og natteliv
Costa Adeje byder på mange restauranter, og ligesom hotellerne, så er niveauet lidt over gennemsnittet på Tenerife. En af de bedste er Restaurante Monte Christo, der serverer mad fra middelhavsområdet.

Nattelivet er ret livligt med både barer og natklubber. Harley’s er en rigtig god cocktail bar, mens Faro Chill Art regnes en af Tenerifes absolut bedste natklubber.

Costa Adeje

Aktiviteter og seværdigheder
Der er mange aktiviteter for hele familien i nærheden af Costa Adeje. De mest populære er Siam Park (billedet ovenfor) og Aqualand Costa Adeje, hvor der udover vandparken også er delfiner. For de golfinteresserede ligger der en golfbane med ikke mindre end 27 huller i udkanten af Golf Costa Adeje.

Se Sunwebs gode udvalg af hoteller i Costa Adeje.

Costa Adeje kort