da
  • Playa el Abrigo

  • Playa el Abrigo

  • Playa el Abrigo

  • Los Roques by

Playa el Abrigo – Los Roques

Byen Los Roques ligger i et naturskønt område i det østlige Tenerife. Nærmeste større by er Fasnia, der ligger 3 km inde i landet. Hovedstaden Santa Cruz ligger 30 km mod nordøst, og feriebyerne Playa de las Americas og Los Cristianos ligger 40 km mod sydvest (en halv times kørsel i bil).

Playa el Abrigo er en flot strand, der er dækket med lavasand. Forrest på stranden er sandet finkornet, mens det er mere grovkornet bagerst på stranden og i strandens sydlige ende.

Stranden ligger i en lille bugt, hvor høje klipper beskytter mod bølger ved de fleste vindretninger. Kommer vinden fra øst eller sydøst vil der dog normalt være bølger og risiko for understrømme. Så gælder det om at passer ekstra godt på, da der ikke er livreddere på Playa el Abrigo.

Der er heller ikke andre faciliteter, så det kan være en god idé at tage noget med, der kan give lidt skygge i løbet af dagen. Til gengæld er der en restaurant få minutters gang fra stranden, og vil man have maden med ned på stranden, så er det også muligt (sandwichs, baguettes m.m.).

Hvis man er heldig, så kan man have stranden helt for sig selv, så på den måde er Playa el Abrigo lidt et hemmeligt tip. De fleste strandgæster kommer fra ferielejlighederne i området og er ofte kun nede ved stranden for at bade.

Lidt mod syd ligger en anden strand, nemlig Playa de Los Roques. Denne strand er vanskeligere at komme til og så er den meget smal. Playa el Abrigo er uden tvivl den bedste strand i Los Roques og faktisk en ganske udmærket strand.

Playa el Abrigo kort
Kortet viser det meste af Los Roques, der er en ganske lille by. Stranden Playa el Abrigo ses i midten af kortet, og 200 meter fra stranden ses motorvej TF-1. Der er en afkørsel lige ved Los Roques, og gratis parkeringspladser lige ved siden af stranden.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke vist. Obligatoriske felter er mærket med *

*