• Playa de las Americas

  • Playa de las Americas

  • Playa de las Americas

  • Playa de las Americas

Playa de las Americas

Playa de las Americas ligger i det solsikre sydvestlige hjørne af den spanske ferieø Tenerife. Gennem årene har den vokset sig større og større, og er i dag den største ferieby på Tenerife. Den virker endda endnu større, da den er vokset sammen med nabobyen Los Cristianos, og grænserne mellem de to byer er helt visket ud.

Se Sunwebs mange rejser til Playa de las Americas.

Playa de las Americas hotel

Strandene i Playa de las Americas
Der er flere strande i Playa de las Americas, men den mest kendte er uden tvivl Playas de Troya. En stor strand med importeret lyst sand og klart badevand, der er forholdsvist godt beskyttet af bølgebryderne foran stranden.

Der er naturligvis mange afsnit med solsenge og parasoller, og når sulten eller tørsten melder sig, er der er et rigt udbud af restauranter, caféer og barer bag stranden. Playas de Troya byder på stort set alle former for vandsport, lige fra de traditionelle vandcykler til jet ski og parasailing.

Playa de las Americas by

Restauranter og natteliv
Playa de las Americas byder på det største antal restauranter af alle feriebyer på Tenerife. Du finder alle de populære køkkener i byen, om det så er spansk, italiensk eller kinesisk mad du søger. De fleste restauranter har dog et blandet internationalt køkken. Restauranterne ligger over hele byen, men ligger særlig tæt i shoppingcentre som Safari og Oasis.

En af de bedste restauranter er Friends, som har et varieret menukort inkl. paella og mange tapas retter. Tenerife’s eneste Hard Rock Café ligger også i Playa de las Americas.

Playa de las Americas shopping

Nattelivet er også i særklasse i Playa de las Americas. Ud på aftenen skruer barerne op for musikken, og byens voksne publikum nyder i stort tal en drink eller to. Når natten falder på fester især de unge videre på barerne og på byens mange diskoteker og natklubber.

Aktiviteter og seværdigheder
For børnefamilier kan er et besøg i den nærliggende Siam Park anbefales. Det er en af Europas største vandparker, og her er der masser af underholdning for hele familien. Der er et stort afsnit til de mindste, og masser af vandrutsjebaner til hele familien. De største vovehalse kan prøve kræfter med Tower of Power (billedet nedenfor), som kører igennem et bassin med hajer! Der er tilmed en kæmpe kunstig strand med dejligt blødt sand og liggestole.

Tower of Power

Fra Playa de las Americas går der også busser til Loro Parque, der er den mest populære turistattraktion på Tenerife. Loro Parque frister med flotte shows, eksotiske dyr og masser af blomster. En dejlig dagstur for hele familien.

Playa de las Americas kort